Dame

Raleighs klassikere er alle designet ud fra en respekt for de gamle tegninger, der stammer helt tilbage fra 1920'erne. Blandt vores klassikere kan eksempelvis nævnes vores ikoniske Tourist de Luxe fra 1921, som sidenhen er blevet nænsomt opdateret. Vi har fokus på detaljerne, hvorfor linjerne på kædekassen og skærmene stadig bliver håndmalet, og for at sikre den bedste kvalitet, bliver den håndsamlet hos HF Christiansen i Randers.

Classic

Raleighs klassikere har alle fået hentet deres design fra nogle af de gamle tegninger, der stammer helt tilbage fra 1920'ene. Vores Classic modeller er alle designet med respekt for originalerne. Blandt andet er vores ikoniske Tourist de Luxe fra 1921, men er siden hen blevet nænsomt opdateret. Vi har fokus på detaljerne, hvilket betyder at linjerne på kædekassen og skærmene stadig bliver håndmalet. Vi vil også sikre, at vi kan levere den bedste kvalitet, derfor bliver den også håndsamlet hos HF Christiansen i Rander

Tourist de Luxe

Se dem her

Vores Tourist de Luxe serie er klassikeren over dem alle. Designet er fra 1921 og er sidenhen nænsomt blevet opdateret, så cyklerne i dag fremstår original trods deres moderne dele. De håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger den klassiske og tidsløse stil i tæt samspil med lædergreb og sadel fra Brooks.

Shopping & City

Vores shoppingcykler og citybikes er klassiske, elegante og tidsløse. De er gennemførte med et stilrent design, der er kombineret med praktiske egenskaber og et højt udstyrs- og komfortniveau. Vores shoppingcykler er skabt til hverdagen, og er perfekt til dig, der dagligt bruger din cykel, og har den med i tykt og tyndt. Vores citybikes er gennemførte i friske og stilrene designs med moderne og praktisk udstyr, der er med til at gøre turene i hverdagen hurtigere og lettere.

Sussex

Se dem her

Essex

Se dem her

Darlington

Se dem her

Classic

Se dem her

Shopping

Se dem her

Sprite

Se dem her

Junior & Elcykler

Raleigh juniorcykler imiterer de voksne shoppingcykler, så mor og datter kan cykle gennem byens gade i samme stil. Pigecyklerne fås i hjulstørrelserne 20", 24" og 26".

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakke. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidsløse og klassiske designs og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Flere af vores modeller er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på cyklen. Dette kan være en stor fordel for både mænd og kvinder. Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere.

Junior

Se dem her

Elcykler

Se dem her