Dame

Raleighs klassikere er alle designet ud fra en respekt for de gamle tegninger, der stammer helt tilbage fra 1920'erne. Blandt vores klassikere kan eksempelvis nævnes vores ikoniske Tourist de Luxe fra 1921, som sidenhen er blevet nænsomt opdateret. Vi har fokus på detaljerne, hvorfor linjerne på kædekassen og skærmene stadig bliver håndmalet, og for at sikre den bedste kvalitet, bliver den håndsamlet hos HF Christiansen i Randers.

Sussex serien består af ikoniske og klassiske shopping cykler. Med sit stel og dobbeltrør, skabes en cykelserie med et helt uovertruffent design, der skiller sig ud i hverdagen. En kombination af skønhed og praktiske egenskaber gør Sussex til den ideelle shoppingcykel.

Essex serien består af klassiske og elegante shoppingcykler. Det stilrene design kombineres med praktiske egenskaber, der tydeligt mærkes på det høje udstyrs- og komfortniveau. Med en Essex får du en cykelserie, der er skabt til dagligdagen.

Darlington serien består af yderst funktionelle shopping cykler, der findes i en masse friske farver. Cyklerne er helfarvet fra top til tå og spækket med praktisk udstyr, så det eneste du skal tænke på, er at nyde turen gennem byens gader.

Shopping serien er klassiske, praktiske og højtudstyrede shopping cykler, der er fyldt med komfortrige egenskaber så som lav indstigning. Tilsammen gør dette cyklerne perfekte til dig, der pendler og bruger din cykel til at klare de daglige gøremål.

Sprite serien er kendetegnet som fuldblods citybikes, der er fyldt med praktiske egenskaber som funktionalitet og maksimal komfort. Sprite-modellerne er skabt til at gøre hverdagen lettere. Med en Sprite er du sikret en kvalitetsrig og stilren citybike.

Kent er klassiske og stilfulde citybikes. Designet er hentet fra Raleighs dybe rødder, men trods sit klassiske udseende, er Kent-serien fyldt med moderne og praktisk udstyr. Denne cykel er perfekt til dig, der sætter pris på en stilet hverdagscykel, der gør din hverdag hurtigere og lettere.

Yate er en klassisk og unik cargocykel. Den er udstyret med et frontlad, og kombineret med sit elegante design, er Yate perfekt til den stilbevidste cyklist, der cykler byen tynd hver dag.

Tourist de Luxe er klassikeren over dem alle. Designet er fra 1921 og er sidenhen nænsomt blevet opdateret, så cyklerne i dag fremstår originale trods deres moderne dele. De håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger den klassiske og tidsløse stil i tæt samspil med lædergreb og sadel fra Brooks.