Elcykler

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakker. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidsløse og klassiske designs og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Flere af vores modeller er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på cyklen. Dette kan være en stor fordel for både mænd og kvinder. Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere.

Essex E er en stilren elcykel fyldt med klassiske og praktiske egenskaber. Essex E er Tourist de Luxe udgaven af Raleighs elcykelprogram, men med en diskret elmotor gemt i kædekassen og på et aluminiumsstel. Dette er elcyklen til dig, som ønsker design og stilfulde komponenter såsom Brooks lædersadel og læderhåndtag. Ingen vil kunne se, at du overhaler dem på en elcykel.

Darlington er en ægte by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Med en Darlington kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Sussex E1 & E2 er kvalitetsrige elcykler, der er bygget til at levere maksimal køreglæde til sin ejer. E1 & E2 har begge et højt udstyrniveau, og består af avancerede komponenter såsom en centermotor, der betyder, at Sussex altid ligger stabilt på cykelstien, om det er på en lige strækning eller op ad stejle bakker. Ligemeget hvor og hvornår du kører, gør Sussex E1 & E2 cykelturen lettere overkommelig.

Hvad er forskellen på Sussex E1 & E2?

Sussex E2 er udstyret med en affjedret forgaffel, der sikrer solid komfort uanset terrænet. Frem for et bagagebærerbatteri, som på Sussex E1, er E2 som standard udstyret med et downtube batteri, der har så høj kapacitet, at det kan køre op til 80 km. på bare én opladning.

Elcykelbrochure

Kæmpe sortiment af elcykler

Se og læs meget mere om Raleighs- og HF Christiansens store udvalg af elcykler. I brochuren finder du hele HF Christiansens elcykelsortiment, alt om elcyklernes specifikationer, gode råd til køb af en elcykel og meget mere!

Se brochuren