Elcykler

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakker. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidsløse og klassiske designs og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Flere af vores modeller er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på cyklen. Dette kan være en stor fordel for både mænd og kvinder. Vores Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere.

Essex E

Essex E er en stilren elcykel fyldt med klassiske og praktiske egenskaber. Essex E Tourist de Luxe udgaven af Raleighs elcykelprogram, men med en diskret elmotor gemt i kædekassen og på et aluminiumsstel. Dette er elcyklen til dig, som ønsker design og stilfulde komponenter såsom Brooks lædersaddel og læderhåndtag. Ingen vil kunne se, at du overhaler dem på en elcykel.

Se alle

Darlington

Raleigh Darlington er en ægte by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Med en Darlington kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Se alle

Sussex E1

Raleigh Sussex E1 er bygget til at levere maksimal køreglæde for sin ejer. Sussex E1 skruer op for komforten med kvalitetsudstyr, og med sin elmotor gøres cykelturen lettere overkommelig under alle forhold, om det er på lige strækning eller op ad stejle bakker.

Se alle

Sussex E2

Raleigh Sussex E2 er bygget til at levere maksimal køreglæde for sin ejer. Sussex E2 skruer op for komforten med kvalitetsudstyr. Den er udstyret med affjedring på forgaflen, og er med sit standardbatteri i stand til at køre op til 80 km med én opladning. Dens elmotor gør cykeltyren lettere overkommelig uanset hvor og hvornår du kører.

Se alle