Elcykler

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakke. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidsløse og klassiske designs og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Flere af vores modeller er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på cyklen. Dette kan være en stor fordel for både mænd og kvinder. Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere.

Essex E

Se dem her

Darlington

Se dem her

Essex E er en stilren elcykel fyldt med klassiske og praktiske egenskaber. Essex E er Tourist de Luxe udgaven af Raleighs elcykelprogram, men med en diskret elmotor gemt i kædekassen og på et aluminiumsstel. Dette er elcyklen til dig, som ønsker design og stilfulde komponenter såsom Brooks lædersadel og læderhåndtag. Ingen vil kunne se, at du overhaler dem på en elcykel.

Darlington er en ægte by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Med en Darlington kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Sussex E1

Se dem her

Sussex E2

Se dem her

Sussex E1 & E2 er kvalitetsrige elcykler, der er bygget til at levere maksimal køreglæde til sin ejer. E1 & E2 har begge et højt udstyrniveau, og består af avancerede elsystemer fra enten danske Promovec eller tyske Bosch. Ligemeget hvor og hvornår du kører, skaber Sussex E1 & E2 køreglæde i stor stil.

Hvad er forskellen på Sussex E1 & E2?

Sussex E1 er udstyret med et elsystem fra danske Promovec, som bl.a. består af en forhjulsmotor, som hjælper så snart du træder i pedalerne. Sussex E2 er derimod udstyret med et elsystem fra tyske Bosch, som bl.a. består af en centermotor, der trækker igennem kæden ligesom på en almindelig cykel.

Elcykelbrochure

Kæmpe sortiment af elcykler

Se og læs meget mere om Raleighs- og HF Christiansens store udvalg af elcykler. I brochuren finder du hele HF Christiansens elcykelsortiment, alt om elcyklernes specifikationer, gode råd til køb af en elcykel og meget mere!

Se brochuren