Dame

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakker. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidsløse og klassiske designs og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Vores Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere.

Sussex E1

Raleigh Sussex E1 er bygget til at levere maksimal køreglæde for sin ejer. Sussex E1 skruer op for komforten med kvalitetsudstyr, og med sin elmotor gøres cykelturen lettere overkommelig under alle forhold, om det er på en lige strækning eller stejle bakker.

Sussex E2

Raleigh Sussex E2 er bygget til at levere maksimal komfort og køreglæde. Lige som sin søstermodel Sussex E1, så er den udstyret med kvalitetskomponenter, der er med til at gøre køreturen mere behaglig. Elmotoren er med til at gøre turen op ad bakke lettere og mere overkommelig.

Darlington

Vores Raleigh Darlington er en ægte by-elcykel, der giver maksimal komfort og køreglæde gennem gaderne. Med en Darlington kommer du snildt gennem dagens gøremål.

Essex E

Essex E er en stilren elcykel fyldt med klassiske og praktiske egenskaber. Essex er Tourist de Luxe udgaven af Raleighs elcykelprogram, men med en diskret elmotor gemt i kædekassen og på et aluminiumsstel. Dette er elcyklen til dig, som ønsker design og stilfulde komponenter såsom Brooks lædersaddel og læderhåndtag.