Herre

Raleighs klassikere har alle fået hentet deres design fra nogle af de gamle tegninger, der stammer helt tilbage fra 1920'ene. Vores Classic modeller er alle designet med respekt for de originalerne. Blandt andet er vores ikoniske Tourist de Luxe fra 1921, men er siden hen blevet nænsomt opdateret. Vi har fokus på detaljerne, så linjerne på kædekassen og skærmene bliver stadig håndmalet, og for at sikre den bedste kvalitet, bliver den også håndsamlet hos HF Christiansen i Randers.

Sussex

Vores Sussex serie består af ikoniske og klassiske shoppingcykler. Med sit stel og dobbeltrør, skabes en cykel med et helt uovertruffent design, der skiller sig ud i hverdagen. En kombination af skønhed og praktiske egenskaber gør Sussex til den ideelle shoppingcykel.

Shopping & City

Tourist de Luxe

Vores Tourist de Luxe er klassikeren over dem alle. Designet er fra 1921 og er sidenhen nænsomt blevet opdateret, så cyklen i dag fremstår original trods dens moderne dele. De håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger den klassiske og tidsløse stil i tæt samspil med lædergreb og sadel fra Brooks.

Classic

Devon Road

Devon Road er en ægte klassiker. Med sit unikke gedebukkestyr, og stilsikre detaljer, er Devon Road en blik fangende cykel med en stærk tilstedeværelse. Cyklen er et sikkert valg til byen og landevejen, og er perfekt til dig , der værdsætter de klassiske raceregenskaber.

Classic

Kent

Kent er en klassisk og stilfuld citybike. Designet er hentet fra Raleighs dybe rødder, men trods sit klassiske udseende, er Kent fyldt med moderne og praktisk udstyr. Denne cykel er perfekt til dig, der sætter pris på en stilet hverdagscykel, der gør din hverdag hurtigere og lettere.

Classic

Darlington

Vores Darlington serie består af yderst funktionelle shoppingcykler. Cyklen er helfarvet fra top til tå og spækket med praktisk udstyr, så det eneste du skal tænke på, er at nyde turen gennem byens gader.

Shopping & City

Yate Cargo

Yate Cargo er en klassisk og unik cargocykel. Den er udstyret med et frontlad, og kombineret med sit elegante design, er Yate Cargo perfekt til den stilbevidste cyklist, der cykler byen tynd hver dag.

Classic

Essex

Essex serien består af klassiske og elegante shoppingcykler. Det stilrene design kombineres med praktiske egenskaber, der tydeligt mærkes på det høje udstyrs- og komfortniveau. Med en Essex får du en cykel, der er skabt til dagligdagen.

Shopping & City

Sprite

Sprite serien er kendetegnet som fuldblods citybikes, der er fyldt med praktiske egenskaber som funktionalitet og maksimal komfort. Sprite-modellerne er skabt til at gøre hverdagen lettere og sikre dig en kvalitetsrig og stilren citybike.

Shopping & City

Shopping

Vores Shopping serie er klassiske, praktiske og højtudstyret shoppingcykler, der er fyldt med komfortrige egenskaber som lav indstigning. Til sammen gør dette cyklerne perfekte til dig, der pendler og bruger din cykel til at klare de daglige gøremål

Shopping & City