Herre

Raleighs klassikere er alle designet ud fra en respekt for de gamle tegninger, der stammer helt tilbage til 1920'erne. Blandt vores klassikere kan eksempelvis nævnes vores ikoniske Tourist de Luxe fra 1921, som sidenhen er blevet nænsomt opdateret. Vi har fokus på detaljerne, hvorfor linjerne på kædekassen og skærmene stadig bliver håndmalet, og for at sikre den bedste kvalitet, bliver den håndsamlet hos HF Christiansen i Randers.

Sussex serien består af ikoniske og klassiske shopping cykler. Med sit stel og dobbeltrør, skabes en cykelserie med et helt uovertruffent design, der skiller sig ud i hverdagen. En kombination af skønhed og praktiske egenskaber gør Sussex til den ideelle shoppingcykel.

Essex serien består af klassiske og elegante shoppingcykler. Det stilrene design kombineres med praktiske egenskaber, der tydeligt mærkes på det høje udstyrs- og komfortniveau. Med en Essex får du en cykelserie, der er skabt til dagligdagen.

Darlington består af yderst funktionelle og stilrene shoppingcykler. Cyklerne er helfarvet fra top til tå og spækket med praktisk udstyr, så det eneste du skal tænke på, er at nyde turen gennem byens gader.

Shopping er en klassisk, komfortrig og højtudstyret cykel. Til sammen gør dette cyklen perfekt til dig, der pendler og bruger din cykel til at klare de daglige gøremål.

Sprite er kendetegnet som en fuldblods citybike, der er fyldt med praktiske egenskaber som funktionalitet og maksimal komfort. Sprite er skabt til at gøre hverdagen lettere. Med en Sprite er du sikret en kvalitetsrig og stilren citybike.

Devon er en ægte klassiker. Med sit unikke gedebukkestyr og stilsikre detaljer, er Devon en blikfangende cykel med en stærk tilstedeværelse. Cyklen er et sikkert valg til byen og landevejen, og er perfekt til dig, der værdsætter de klassiske raceregenskaber.

Kent er klassiske og stilfulde citybikes. Designet er hentet fra Raleighs dybe rødder, men trods sit klassiske udseende, er Kent serien fyldt med moderne og praktisk udstyr. Denne cykel er perfekt til dig, der sætter pris på en stilet hverdagscykel, der gør din hverdag hurtigere og lettere.

Tourist de Luxe er klassikeren over dem alle. Designet er fra 1921 og er sidenhen nænsomt blevet opdateret, så cyklerne i dag fremstår originale trods deres moderne dele. De håndmalede linjer på skærme og kædekasse understreger den klassiske og tidsløse stil i tæt samspil med lædergreb og sadel fra Brooks.

Yate er en klassisk og unik cargocykel. Den er udstyret med et frontlad, og kombineret med sit elegante design, er Yate Cargo perfekt til den stilbevidste cyklist, der cykler byen tynd hver dag.