Nyheder

2020 Nyheder fra Raleigh

Darlington Børnecykler

Raleigh børnecykler vender tilbage med en pigeversion af shoppingcyklen, Darlington. Børnecyklerne er funktionelle og fås i friske farver, som afspejler en legende tilgang til cykling.

 

Elegante shoppingcykler

Essex og Sussex udvider sortimentet med nye, stærke varianter, hvor Essex udover nye stilrene farver, leveres med en smart trådkurv. Det klassiske dobbeltrørs-design på Sussex videreføres i en ny, mere afdæmpet farvekombination med matsort og sølv.

 

Nye farver!

De klassiske citybikes opdateres i et væld af stilfulde farver. Kent er en citybike designet efter klassiske designidealer, som i 2020 fås i 4 nye farver. Det samme gælder Yate, som er Raleighs cargocykel med frontlad og elegant design.

 

Elcykler i lange baner!

Raleigh Darlington elcykler er klassiske elcykler, som er proppet med udstyr og perfekt tilpasset livet i byen. Ligesom Raleigh Essex E er Darlington udstyret med et elsystem fra Promovec.

Den helt store nyhed er Sussex E2, som udover nyt design og nye farver og kommer med et nyt elsystem fra tyske Bosch.  Sussex E2 er en gennemført, lækker elcykel udstyret med krankmotor, hvilket giver en mere progressiv fremdrift.

Darlington børnecykler

Sussex og Essex

Nye klassikere

Elcykler

Se alle herrecykler

Se alle

Se alle damecykler

Se alle

Se alle elcykler

Se alle